توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری در حوزه انرژی در پارک علم و فناوری خراسان انتشار ۵۰ همت اوراق مشارکت برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران اختصاص ۳۵۳ هزار قطعه انواع سکه به برندگان حراج‌ها | سکه با نرخ کمتر از بازار آزاد در مرکز مبادله ایران عرضه می‌شود رکورد قیمت یک محصول سایپا طی ۲۴ ساعت (۱۸ مهر ۱۴۰۳) قیمت امروز موبایل برند‌های مختلف در مشهد (۱۸ مهر ۱۴۰۳) پنجمین هواپیمای بازسازی‌شده با نام «هرمز» به ناوگان عملیاتی پیوست خرید اینترنتی بعد از کرونا از یک نیاز فانتزی به نیاز ضروری تبدیل شد تولید زعفران امسال ۲۵ درصد رشد یافت کارت‌کشی در نانوایی‌های مشهد قطع سهمیه آرد را به دنبال دارد پایان مثبت بورس در سومین هفته مهر | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مهر ۱۴۰۳) مشکلی در تأمین گوشت قرمز در بازار مشهد نداریم توزیع مرغ منجمد در بازار مشهد در حال انجام است یک سال بازار‌های مالی در یک دقیقه! + ویدئو مدیران خودرو فروش ۳ محصول خود را از امروز آغاز کرد (۱۸ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات افزایش ظرفیت ۶۰۰۰ مگاواتی برق تا دو سال آینده | به تعداد واحد‌های تجدیدپذیر کشور افزوده می شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۸ مهر ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز خودرو‌های داخلی در بازار آزاد (۱۸ مهر ۱۴۰۳) | سمند سورن ۷۵۵ میلیون تومان نرخ کارشناسی رنگ خودرو در سال ۱۴۰۳ مشخص شد + جدول قیمت خرما و پسته قابلیت ارزآوری ۳ میلیارد دلار دارد افزایش‌قیمت دلار و کاهش‌قیمت طلا و سکه (۱۸ مهر ۱۴۰۳) نمره امنیت سرمایه‌گذاری خراسان‌رضوی در ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل تغییر نکرده است انتظار طولانی برای نشست شورای‌عالی کار | از ابتدای سال دعوتنامه نگرفتیم! حراج جدید سکه از ساعت ۱۲ امروز آغاز می‌شود + جزئیات و لینک ثبت نام (۱۸ مهر ۱۴۰۳) افزایش قیمت دلار مبادله‌ای ادامه یافت (۱۸ مهر ۱۴۰۳) رشد ۱۲ درصدی جوجه‌ریزی در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ در خراسان رضوی بازار مرغ از اواسط آبان متعادل می‌شود | روزانه ۷ هزارتن مرغ در سطح کشور عرضه می‌شود
سرخط خبرها

انتظار طولانی برای نشست شورای‌عالی کار | از ابتدای سال دعوتنامه نگرفتیم!

  • کد خبر: ۲۹۳۴۳۳
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
انتظار طولانی برای نشست شورای‌عالی کار | از ابتدای سال دعوتنامه نگرفتیم!
نمایندگان کارگری معتقدند که شورای‌عالی کار می‌بایست ماهی‌یک‌بار جلسه بگذارد. در شرایطی که قدرت خرید کارگران کاهش یافته است، ضرورت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فصل دهم قانون کار به موضوع شورای‌عالی کار می‌پردازد. به‌موجب ماده ۱۶۸ قانون کار، شورای‌عالی کار حداقل هر ماه یک جلسه تشکیل می‌دهد و در صورت نیاز و ضرورت، جلسات فوق‌العاده شورا به‌دعوت رئیس یا تقاضای سه نفر از اعضای شورا قابل برگزاری است.

جلسات شورا با حضور ۷ نفر از اعضا رسمیت می‌یابد و تصمیمات آن با اکثریت آرا معتبر خواهد بود. هر یک از اعضای شرکت‌کننده در جلسات شورا نیز دارای یک رأی هستند.

محل دبیرخانه شورای‌عالی کار در وزارت کار قرار دارد و مسئول دبیرخانه به‌پیشنهاد وزیر کار و تصویب شورا انتخاب می‌شود و به‌عنوان دبیر در جلسات شرکت می‌کند.

در هفته‌های اخیر اصرار و تأکید از سوی فعالان کارگری و کارشناسان حوزه روابط کار بر تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر معاونت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر جایگزینی هرچه سریع‌تر نفرات جدید در پست معاونت‌های این وزارتخانه بیش از پیش مطرح شده است، در این میان تأکید بر تغییر معاونت کلیدی روابط کار نیز در رأس مطالبات تشکلات کارگری و صاحب‌نظران این حوزه قرار گرفته است، چرا که برخی از فعالان کارگری اعتقاد دارند تا معاون روابط کار جدید منصوب نشود، روند تعطیلی شورای‌عالی کار ادامه دارد.

نمایندگان کارگری معتقدند که شورای‌عالی کار می‌بایست ماهی‌یک‌بار جلسه بگذارد. در شرایطی که قدرت خرید کارگران کاهش یافته است، ضرورت دارد به‌منظور بازنگری دستمزد و رسیدگی به امورات کارگران جلسه تشکیل شود.

انتظار طولانی برای نشست شورای‌عالی کار 

محسن باقری، عضو کارگری شورای‌عالی کار می‌گوید: تأخیر طولانی در برگزاری جلسات سه‌جانبه خوب نیست. از ابتدای سال حتی یک دعوتنامه برای شورای‌عالی کار نگرفته‌ایم؛ نصف سال بدون سه‌جانبه‌گرایی و جلسات شورای‌عالی کار سپری شد این در حالی است که ما انتظار داشتیم در ماه‌های ابتدای سال، جلسات سه‌جانبه با موضوع ترمیم مزد و گفتگو در مورد مزایای مزدی کارگران برگزار شود.

وی بیان کرد: جلسات رسمی شورای‌عالی کار باید حداقل ماهی‌یک‌بار برگزار شود؛ حالا هفت ماه از سال گذشته است و اهتمامی برای برگزاری جلسات نیست. یکی از مهم‌ترین خواسته‌های کارگران ترمیم دستمزدی است که بدون امضای نمایندگان کارگری به تصویب رسیده است؛ در شرایط فعلی حداقل دستمزد نصف هزینه‌های زندگی را هم تأمین نمی‌کند و به‌شدت ناکافی است. سؤال این است؛ چرا نشست‌ها برگزار نمی‌شود؟!

میثم ظهوریان، نماینده مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به تبعیضی که در خصوص حقوق کم کارگران وجود دارد، عنوان کرد: با توجه به غیر قابل پیش‌بینی بودن نرخ تورم در کشور تصویب افزایش حقوق در دو بازه زمانی در طول سال می‌تواند دقت بیشتری داشته باشد.

وی ابراز کرد: بین سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ یک کاهش ۲۸ درصدی در حداقل حقوق کارگران اتفاق افتاده است، این کاهش در سایر رده‌ها از این نیز بیشتر بوده است که می‌بایست به‌تدریج جبران گردد.
منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->